Om Os

1

1

NATIONAL GEOGRAPHIC
FOTOGRAFER & NATURFORKÆMPERE

Vi er naturfotografer og naturforkæmpere. Vi hedder Helle og Uri Løvevild Golman. 

Vi har altid følt os draget af naturen, dyrelivet og eventyret. Vi elsker at tage derhen hvor kun få mennesker har været og trives når vi er der. 


Vi mener, at vores success som mennesker kan måles direkte ud fra naturens tilstand og dyrelivets trivsel; den biodiversitet som vi alle er en del af: We are all nature - we are all one.

I december 2017 forandredes vores liv sig drastisk, da vi blev forsøgt myrdet af en ekstremist i GabonDen fulde historie kan læses i denne artikel.


I dag er vi stolte af at være i live og taknemmelige for al den hjælp vi har fået, mens vi har forsøgt at genfinde meningen med vores liv. Vi ved, at vores stemmer for naturbevarelse er blevet stærker. Vi arbejder med vores billeder på mange måder: Som galleriprint, abstrakt kunst og kommunikation for naturbevarelse.

Vi er National Geographic Fotografer & Opdagelsesrejsende. Vi er stifere af fonden WILD Nature Foundationen og er medlemmer af eventyrenes klub. Vi holder foredrag, medvirker i podcasts, udgiver bøger og skriver artikler.


Helle Løvevild Golman (1974) 

Nærorientalsk Arkæolog
Uddannet Ranger i Afrika


Uri Løvevild Golman (1974)  

Grafisk Designer 

Digital Billedkunster

ET UDVALG FRA VORES WEBSHOP